Nejnovější recenze ze sekce Robotické sekačky
EcoVacs Goat A1600 RTK
Tomáš
Přidáno: 18. července 2025
(naposledy upraveno 18. července 2025)
Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz
Robot bez obvodových drátů.
Funguje bez problémů.
Mammotion LUBA 2 AWD 3000X
Lukáš
Přidáno: 17. července 2025
(naposledy upraveno 17. července 2025)
Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz
- Síla signálu GPS i RTK
- Kamera
- Vyjede velmi prudký kopec
- Design
- Občasné chyby v mobilní aplikaci
- Omezené sledování FPS videa přes 4G
- V oblastech, kde je slabá a řídká tráva a měkká půda, může trávník rozrývat
Sekačku jsem kupoval s obavou, zda bude vůbec vhodná pro mojí zahradu, kvůli signálu GPS kde je strom vedle stromu, často bez výhledu na otevřenou oblohu. Ale jí to vůbec nevadí. Nikdy se nezastavila kvůli ztrátě signálu a vesele si jezdí všude kde to jde. RTK signál dosahuje i za dům. Bylo důležité v začátcích zjistit, jak se vlastně sekačka chová, co zvládá a co ne. Ze začátku jsem ji musel často pomáhat, že zapadla do záhonu, zacouvala do zóny, kam nesmí jet, atd... postupně jsem ji přemapovával oblasti a nyní už nemá skoro vůbec žádné potíže. Sama si umí poradit s řešením některých problémů. Např.: na pozemku parkuje auto a z obou jeho stran je těsný prostor aby kolem projela, když přejíždí ze stanice do jiné oblasti a obráceně. Když se přiblíží k autu, zkusí jednu stranu, kde je úzký prostor, tak se otočí a objede auto z druhé strany, kde zjistí, že se nevejde už vůbec. Znovu se otočí zpět, kde to zkoušela předtím a věnuje maximální usilí, aby se protlačila kolem. Rozhodně se vyplatilo investovat do verze, která má kamerový modul, nejen že dokáže rozpoznávat, co je dlaždice, spadlý hadr, pohozené nářadí a na co tedy může při sekání najet a na co ne, ale taky lze na dálku sledovat, co se na pozemku nebo se sekačkou děje a případně ji tak zastavit nebo upravovat nastavení sečení. Wifi je potřeba alespoň v místě, kde má stanici a RTK stanici, kvůli aktualizacím firmwaru. Přes 4G je přenos videa na dálku omezen na přibližně 1 snímek za 3 vteřiny. Na wifi je přenos krásně plynulý. Také je přes 4G omezen limit sledování videa na 60 minut/ měsíc. To nebylo nikde uvedeno, a tak jsem první měsíc limit vyčerpal a bez wifi nešlo video sledovat už vůbec. Rozhodně ji ale doporučuju. Při správné údržbě a používání je to neuvěřitelný pomocník. Místo celovíkendového sekání prakticky skoro každý víkend ve 2 lidech, mám už jen přibližně hodinu sekání (kolem obvodů a krajů, kam úplně nedosáhne). Za to si vysloužila vlastní garáž a celokrytový polep ve stylu formule 1 a žije si vlastním životem :)
Mammotion YUKA mini 800
Dominik
Přidáno: 17. července 2025
(naposledy upraveno 17. července 2025)
Zakoupeno v anglicky-travnik.cz
Perfektne zabelene zbozi s intuitivnim manualem. Montaz a zprovozneni sekacky opravdu jednoduche. Sekacka funguje skvele.
- Výborné zpracování, mnoho funkcí, jednoduchá instalace
- Pečlivě a přehledně zabaleno
Seče spolehlivě, nabíjení bez problémů.
Zatím spokojenost
Nebyla dodána ani po osmi týdnech.
Mammotion LUBA 2 AWD 3000X
Přidáno: 16. července 2025
(naposledy upraveno 16. července 2025)
Zakoupeno v zahradymorava.cz
Velmi dobrý pomocník, pracuje tak, jak si jej naplánujete.
- Kvalitní zpracování
- Výborná aplikace na ovládání
- Co slíbili to opravdu dělá
Jednoduchá instalace sekačky
Přívětivé ovládání přes aplikaci
Tichý provoz co nikoho neruší
Chyby zatím nezjištěny
- Naprostá špička
Skvělá volba.
Fantastické schopnosti a úžasná komunikace přes aplikaci.
Ještě by to chtělo vylepšit ovládání aplikace.
Celkově jsem ale nadšen.
Při prvním spuštění jsem na ní koukal stejně, jako když jsme před desítkami let zapnuli automatickou pračku Philco Ford.
Kamera, kterou mohu při sekaní pozorovat zahradu je super.
- intuitivní aplikace,
- produkt pracuje perfektně
Mammotion YUKA mini 800
Přidáno: 14. července 2025
(naposledy upraveno 14. července 2025)
Zakoupeno v Onerobot.cz
Je super
Segway Navimow H3000E VisionFence
Přidáno: 13. července 2025
(naposledy upraveno 13. července 2025)
Zakoupeno v anglicky-travnik.cz
- zatím na jedničku
- Tichý
Dreame A1
Přidáno: 13. července 2025
(naposledy upraveno 13. července 2025)
Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.
- Lidar - autonomní sekání
- Design
- Kvalita zpracování, použitý materiál
- Alarm
- Přehledná aplikace, byť v Aj
- Chybí GPS, modul v Česku zatím nedostupný
- Chybí čeština v aplikaci
- Podrobnější návody v Čj
Konečně robotická sekačka, která nepotřebuje vodící drát po zahradě nebo nějakou další věc, vystačí si sama. Cena je oproti konkurenci přijatelná, i když stále ne úplně levná. Pozemek s drobnějšími výmoly, stromy a keři o výměře 800 m2, dokáže ve zrychleném režimu posekat za cca 15 hodin. Chybí čeština v aplikaci, ale s pomocí YouTube člověk dokáže provést základní nastavení a pak stačí jen pozorovat a upravit další nastavení jako NO-GO zóny, odstupy od překážek a další. Dokáže posekat i lehce vyšší trávu, ne však vyšší trsy trávy, to vyhodnotí jako překážku a objede. Po měsíci užívání převažují jednoznačně klady, uvidíme, co časem kvalita výrobku samotného.
- přijatelná cena na malou zahradu
Ovládání bez aplikace není moc intuitivní. V aplikaci jsem nepřišel na to, jak nastavit časový plán, aby správně fungoval. Spouštím tedy bez plánu z mobilu.
- Plánované sekání
- Více zón a paměti
- Chytrý sluha :P
Ty joooo, jsem z toho paf. Zvládne to velký pozemek a dokonce si pamatuje stromy, které krásně objede. Škoda že to nemá svůj vlastní sběrný koš. Je to moderní a hodně mě to baví, jak to dělá práci za mě.
Parkside PAMRC 250 A1 City
Přidáno: 10. července 2025
(naposledy upraveno 10. července 2025)
Zakoupeno v Lidl.cz
- Nízká cena, malé rozměry
- Složitost spuštění
- Složitost ovládání
- zvladne i nerovnej teren
- kdyz zacne prset tak se schova
- prehledny displej
- ticha a presna
Parada! Tahle roboticka sekacka mi fakt usetrila spoustu casu. Jen ji nastavim a ona si to sama objede. Umi se vyhnout prekazkam a sekani okraju je fakt precizni. Koupil jsem si ji pro radost a jsem nadsenej.
- Snadne nainstalovani,vyzkouseno pouze 1 a zmakla vse
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »